SİİRT’TE ANNESİNİN KUCAĞINDAN DÜŞEN BEBEKTEN ACI HABER

Siirt’in Bahçelievler Mahallesi’nde yaşanan trajik bir olayda, annesinin kucağından düşen 10 aylık bebek Armağan Aydar, hayatını kaybetti. Yaşanan bu acı olay sonrasında yetkililer soruşturma başlattı. 

08 Mayıs 2024
SİİRT’TE ANNESİNİN KUCAĞINDAN DÜŞEN BEBEKTEN ACI HABER

 Olay, Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz 10 aylık olan Armağan Aydar, evde annesiyle birlikte bulunurken annesinin dengesini kaybetmesi sonucu kucağından düşerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Armağan Aydar, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda Armağan’ın beyin kanaması geçirdiği belirlendi.

 Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Armağan Aydar’ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 Bu üzücü olay, Bahçelievler Mahallesi’nde derin üzüntüye neden oldu. Aile ve yakınları, acı haberle yasa boğulurken, olayla ilgili detayların soruşturma sürecinde ortaya çıkması bekleniyor.

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.