22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ÖZEL LARA KURAL SÜRÜCÜ KURSUNA ÖDÜL

Antalya'da gerçekleştirilen 22. TÖK (Türkiye'ye Önem Katanlar) Ödülleri Töreni'nde Özel Lara Kural Sürücü Kursu, önemli bir başarıya imza attı. Ödül, kurum yetkilisi Osman Ali Dağ tarafından kabul edildi. Osman Ali Dağ’a ödülünü takdim eden isim ise Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt oldu. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ÖZEL LARA KURAL SÜRÜCÜ KURSUNA ÖDÜL

 Sürücü adaylarına nitelikli eğitim vererek trafik güvenliğine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Kurum, başarılı çalışmaları ve kaliteli hizmet anlayışıyla Türkiye'nin dikkatini çekerek bu önemli ödüle layık görüldü.

 

 Ödül töreninde konuşan Osman Ali Dağ, "Özel Lara Kural Sürücü Kursu olarak trafik güvenliği ve ehliyet eğitimine verdiğimiz önemle, sürücü adaylarının bilinçli ve yetkin bir şekilde trafiğe çıkmasını sağlamayı hedefliyoruz. Bu ödül, bizim için büyük bir onurdur ve motivasyon kaynağı olacaktır," şeklinde konuştu.

 Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ise ödül takdimi sırasında, Özel Lara Kural Sürücü Kursu'nun trafik güvenliği alanında gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

 Bu ödül Özel Lara Kural Sürücü Kursu'nun trafik güvenliği ve sürücü eğitimi konularındaki öncü rolünü bir kez daha vurguluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.