22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE YILDIZ KARDEŞLER BAKLAVA’YA ÖDÜL

Antalya'nın ünlü baklavacısı Yıldız Kardeşler Baklava, 22. TÖK (Türkiye'ye Önem Katanlar) Ödül Töreni'nde ödüle layık görüldü. Firma yetkilisi Turhan Yıldız tarafından kabul edilen ödül, Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Turgut Bucak tarafından takdim edildi. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE YILDIZ KARDEŞLER BAKLAVA’YA ÖDÜL

 Yıldız Kardeşler Baklava, yıllardır sürdürdüğü kaliteli üretim ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile Antalya'da ve Türkiye genelinde takdir topluyor. Geleneksel tariflerle hazırladıkları baklavalarıyla adından sıkça söz ettiren firma, bu ödülle başarısını bir kez daha tescillemiş oldu.

 Firma yetkilisi Turhan Yıldız, aldıkları bu prestijli ödülün kendileri için büyük bir onur olduğunu belirterek, "Bu ödül, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Müşterilerimize en kaliteli ve lezzetli baklavaları sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.