MANİSA'DA KAYIP SELİN ÖZTÜRK'TEN 66 GÜNDÜR HABER YOK: ANNESİ YÜREK BURKAN FERYADINI DİLE GETİRDİ

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Selin Öztürk, 66 gündür kayıp. Genç kız, 16 Nisan’da annesi Yeliz Karalar’ın evinden "Babama gidiyorum, duş alıp geleceğim" diyerek çıktı ve bir daha geri dönmedi. O günden bu yana Selin’den haber alınamıyor. 

22 Haziran 2024
MANİSA'DA KAYIP SELİN ÖZTÜRK'TEN 66 GÜNDÜR HABER YOK: ANNESİ YÜREK BURKAN FERYADINI DİLE GETİRDİ

Annesi Yeliz Karalar, kızının kaybolmasının ardından polise kayıp ihbarında bulundu. O zamandan beri kızının hayatından endişe eden Karalar, umudunu kaybetmek üzere. Manisa polisi, Selin’in öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durarak soruşturmayı derinleştiriyor ve şüpheli kişilerin ifadelerine başvuruyor.

 

"BAYRAMI BURUK GEÇİRDİK"

Yeliz Karalar, Kurban Bayramı’nı buruk geçirdiklerini ve bayram boyunca kızından bir haber beklediğini dile getirdi. Karalar, "Herkesin evladı gitti, annesinin elini öptü. Benim gözüm kapıda, kulağım telefonda bekledim, durdum. Ne uykum ne de sinir sistemim kaldı. Bayramı kötü geçirdim" diye konuştu.

 

"KIZIMI BULMADAN VAZGEÇMEYECEĞİM"

Kızının sürekli evden kaçan biri olmadığını belirten Yeliz Karalar, "Kızım gitse bir saat, iki saat sonra muhakkak benim yanıma gelirdi. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Ortada kaybolan 22 yaşında bir genç kız var. Benim aklımda iki şüphe var. Ya kızımı sağlam bir yere kapattılar, işkence çektiriyorlar ya da öldürüp bir yerlere attılar, gömdüler. Bunun başka açıklaması yok" dedi. Karalar, kızını bulmak için elinden geleni yapacağını ve suçluların cezalandırılması için mücadele edeceğini ifade etti.

 

"DNA ÖRNEĞİ VERİRKEN ÇOCUĞUMUN CENAZESİNİ ALMIŞ GİBİ OLDUM"

Yeliz Karalar, 15 gün önce Adli Tıp’a DNA örneği vermeye gittiğini ve bu sürecin kendisi için çok zor olduğunu söyledi. Karalar, "İnşallah DNA örneğim orada kalır da ben kızımı sağ selamet bulurum. Bulduğum anda, kızımı kimsenin eline bırakmayacağım. Kızımı sağ olarak bulsunlar, bir gece koynumda yatırayım, ondan sonra tedavi etmeye kendim götüreceğim" ifadelerini kullandı.

 

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADALETİ ARKAMIZDA"

Yeliz Karalar, kızını bulmadan susmayacağını ve mücadeleden vazgeçmeyeceğini vurguladı. Karalar, "Bu işin içinde parmağı olan kim olursa olsun, onlara gün yüzü göstermemek için elimden geleni yapacağım. Onların namertlikleri varsa benim de arkamda koskoca Türkiye Cumhuriyeti adaleti var" diye konuştu.

 

Manisa'da kaybolan Selin Öztürk’ün bulunması için yürütülen soruşturma devam ediyor. Annesi Yeliz Karalar, kızının bir an önce sağ salim bulunmasını umut ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.