Ere Grup Otomotiv Sahibi Bülent Yalçın’dan Önemli Açıklamalar

Ere Grup Otomotiv'in sahibi Bülent Yalçın, Ankara Otonomi'deki hizmetleri ve araç alırken dikkat edilmesi gerekenler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

22 Temmuz 2024
Ere Grup Otomotiv Sahibi Bülent Yalçın’dan Önemli Açıklamalar

 Ere Grup Otomotiv 'in sahibi Bülent Yalçın , Ankara Otonomi 'deki hizmetleri ve araç alırken dikkat edilmesi gerekenler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bülent Yalçın , bünyelerinde satışa hazır hem üst segment hem de alt sınıf araçların bulunduğunu belirterek, "Bünyemizde satışa hazır araçlar var. Üst segment araçlar da bulunuyor, alt sınıf araçlarda motor dahil her türlü seçeneği sunuyoruz," dedi. Ayrıca, motorsiklet satışı da yaptıklarını ekledi.
 Bülent Yalçın , sıfır araçların da bünyelerinde bulunduğunu belirtirken, müşterilerin taleplerine göre araç temini yaptıklarını da vurguladı.

Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
 İş insanı Bülent Yalçın , araç alırken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar hakkında da uyarılarda bulundu.  Bülent Yalçın , "Araç alırken mutlaka aracın geçmişini ve bakım kayıtlarını inceleyin. Aracın kilometresi, kazaya karışıp karışmadığı ve genel durumu hakkında bilgi sahibi olun. Ayrıca, aracın mekanik aksamlarını kontrol ettirerek, motorun performansını ve diğer önemli parçaların sağlamlığını test ettirin," diye konuştu.
 Bülent Yalçın 'ın bu açıklamaları, Ere Grup Otomotiv 'in müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, güvenilir ve kaliteli hizmet sunma misyonunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.