HAYATPARK’TA ‘GÜN BATIMI’ COŞKUSU

Konyaaltı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği “Gün Batımı Konserleri” ve “Gün Batımı Dansları” etkinlikleri bu hafta aynı anda HayatPark’ta gerçekleşti. Etkinliğe katılan yüzlerce kişi, önce dans etti, ardından “Sütlü Kakao” grubunun şarkılarıyla doyasıya eğlendi. 

30 Temmuz 2024
HAYATPARK’TA ‘GÜN BATIMI’ COŞKUSU

 Konyaaltı Belediyesi’nin vatandaşları sanatla buluşturmak amacıyla düzenlediği “Gün Batımı Konserleri” ve “Gün Batımı Dansları” etkinlikleri bu hafta eş zamanlı olarak HayatPark’ta gerçekleşti. Etkinliğe Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, eşi Demet Ayne Kotan ve oğlu Can Ali Kotan ile birlikte katıldı. 

ÖNCE DANS, SONRA KONSER

 Gün Batımı Dansları ile başlayan etkinlikte, vatandaşlar profesyonel dansçılarla birlikte gönüllerince dans etti. Ardından sahneye “Sütlü Kakao” grubu çıktı. Grubun birbirinden eğlenceli şarkılarıyla coşan vatandaşlar, HayatPark’ın mis gibi doğasında keyifli bir akşam yaşadı.   

DOYASIYA EĞLENDİLER

 Konyaaltı ilçesini sanat ve festivallerle anılan bir ilçe haline istediklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “İlçemizde vatandaşlarımızın sanat ve sporla iç içe olmalarını istiyoruz. Bu doğrultuda çok sayıda kurs ve etkinliği hayata geçiriyoruz. “Gün Batımı Konserleri” ve “Gün Batımı Dansları” da bu etkinliklerden. Etkinliklerimizi bu hafta eş zamanlı olarak HayatPark’ta gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız önce dans etti, ardından da Sütlü Kakao grubunun şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Katılımın oldukça yoğun olması bizleri mutlu etti. Vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.