İSTANBUL'DA DEHŞET: TARTIŞTIĞI KADINI UZUN NAMLULU SİLAHLA VURDU

 

30 Temmuz 2024
İSTANBUL'DA DEHŞET: TARTIŞTIĞI KADINI UZUN NAMLULU SİLAHLA VURDU

 İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, Şevval Zeliha Kartal isimli kadın, tartıştığı İsmail K. tarafından uzun namlulu silahla vurularak ağır yaralandı. Olay, dün saat 06.00 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şevval Zeliha Kartal, arkadaşları İsmail K., Sezai A. ve Murat K. ile birlikte içki içmek için buluştu. Gece saatlerinde yol kenarında otluk alanda oturan grup, birlikte vakit geçirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde, Kartal ve İsmail K. arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın ardından İsmail K., çalıştığı iş yerinin deposuna giderek orada bulunan uzun namlulu silahı aldı.

 

 Kartal ve arkadaşları, İsmail K. ile konuşmak için depoya gittiğinde, İsmail K. geri dönerek Kartal'a doğru ateş açtı. Sırtına isabet eden kurşunla yere yığılan Kartal, Murat K. tarafından hastaneye kaldırıldı. Kartal'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayın ardından polis ekipleri, saldırgan İsmail K.'yi çalıştığı deponun güvenlik kulübesinde silahla birlikte yakaladı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Kartal ve arkadaşlarının yürüdüğü sırada İsmail K.'nin arkadan silahla ateş ettiği görülüyor. Emniyetteki işlemlerinin ardından "kasten yaralama" suçundan adliyeye sevk edilen saldırgan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.