Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'dan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye İçin Taziye Mesajı

 

31 Temmuz 2024
Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'dan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye İçin Taziye Mesajı

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin Tahran'da gerçekleştirilen bir suikast sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu. Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, açıklamasında İsrail'i hedef alarak "Siyonistler Tahran’da hain bir suikast düzenledi ve Haniye’yi şehit etti" ifadelerini kullandı. Bu saldırıyı "alçakça" olarak nitelendiren Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, "Filistin davası bu tür hain suikastlerle bitirilemeyecek kadar kutsal bir davadır ve güçlenerek devam edecektir" dedi.

 

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, İsmail Haniye'ye Allah'tan rahmet, Filistin halkına ise başsağlığı dileğinde bulundu. İsrail'in masum insanları, çocukları, kadınları ve yaşlıları hedef aldığını belirterek, "İşgalci İsrail, sadece Ortadoğu’ya değil tüm dünyaya nefret tohumları ekiyor. Ancak mazlumların çığlığı vicdanlarda yankılanmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Türkiye'nin Filistin halkının yanında olduğunu vurgulayarak, "Türkiye, Filistinli kardeşlerinin ve haklı Filistin davasının yanında olmaya devam edecek" dedi. Suikast sonucu hayatını kaybeden İsmail Haniye'ye yönelik taziye mesajını, "Şehit edilen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin makamı âli olsun" sözleriyle tamamladı.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.