MODA BİANCO: BURSA'DAN ANTALYA'YA UZANAN ŞIKLIK VE ZARAFETİN ADRESİ

 

31 Temmuz 2024
MODA BİANCO: BURSA'DAN ANTALYA'YA UZANAN ŞIKLIK VE ZARAFETİN ADRESİ

 Moda Bianco’nun kurucusu Moda Tasarımcısı Mine Müsetdin, 17 yıldır bu mesleğin içinde olmakla beraber 2011 yılında Bursa’da kurulan White Fashion adıyla gelinlik üretimine başlamış ve kısa zamanda sektörün önde gelen modaevlerinden olmayı başarmıştır.

2014 yılında Bursa’nın şıklığını ve zarifliğini Antalya’ya taşımayı hedeflemiş ve White Fashion’u Moda Bianco yaparak Antalya’ya getirmiştir.

 Yoğun olarak özel tasarım yaparak kendi modellerini ön planda tutan Moda Bianco, “Siz Beğenin Biz Dikelim” sloganıyla ülke genelinde ses getirmiştir.

 Sadece Türkiye ile de kalmamış Rusya, Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Arabistan, İtalya gibi ülkelerle de bağlantılar kurmuş ve dış ticaretlere başlamıştır.

 Deneyimlerini günümüz trendleriyle sentezleyerek gelinlerin hayallerini gerçeğe dönüştürür. Geleneksel el işçiliği ile vücut tiplerine göre özel dikim yaparak, sınırsız modeller yaratır. Ve her adım gelin adayını rüyalarına yaklaştırır.

 Kuruluşundan günümüze kadar üretmiş olduğu gelinlik ve nişanlık modellerinde her zaman en iyi kumaşları, taşları ve dantelleri kullanmaya özen göstermiş, iç piyasa kadar dış piyasanın da değişen trendlerini yaptığı tasarımlarda uygularken kaliteden asla ödün vermemiştir.

 

MODA BİANCO--- KONUM İÇİN TIKLAYINIZ---

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.