ZEYNEP HATİCE KARGI KİMDİR?

 

09 Ağustos 2024
ZEYNEP HATİCE KARGI KİMDİR?

 Zeynep Hatice Kargı, 15 Ocak 1983 tarihinde Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde dünyaya gelmiştir. İki çocuk annesi olan Zeynep Hanım, 20 yaşında bir oğul ve 18 yaşında bir kız çocuğu sahibidir. Ev hanımı olarak geçen yılların ardından, 2015 yılı itibarıyla çalışma hayatına atılma kararı almıştır.

 Hayatının farklı dönemlerinde Muğla Dalaman ve Çanakkale’de ikamet eden Zeynep Hatice Kargı, 2015 yılında Antalya’ya taşınarak burada güvenlik görevlisi olarak iş hayatına başlamıştır. Güvenlik görevlisi olarak geçirdiği üç yılın ardından, emlak sektörüne ilgi duyan Zeynep Hanım, bu alanda kariyer yapma kararı alarak güvenlik mesleğinden istifa etmiştir.

 Emlak danışmanlığına başladığı ilk günlerde sektörün kendisi için oldukça yabancı olduğunu belirten Zeynep Hatice Kargı, zamanla bu alana olan ilgisinin arttığını ifade etmektedir. Altı yıl boyunca farklı emlak ofislerinde çalışarak deneyim kazanan Zeynep Hanım, bir yıl önce kendi firmasını kurarak Star World Gayrimenkul adını verdiği ofisini açmıştır. Bu ofisi, yıllardır hayalini kurduğu bir hedef olarak tanımlayan Zeynep Hatice Kargı, hedeflerin insanı başarıya ulaştırdığına inanmaktadır.

 Star World Gayrimenkul çatısı altında aktif bir şekilde çalışmakta olan Zeynep Hatice Kargı, emlak sektöründeki başarısını aynı zamanda otomotiv işine de taşımış ve firma olarak adlarını duyurmayı başarmıştır. Değerli yatırımcılara doğru yatırım konusunda destek verdiklerini ve hem sattıkları hem de aldıkları gayrimenkuller için kefil olduklarını belirten Zeynep Hanım, sektörde dürüst ve ilkeli çalışma prensiplerini korumaya özen göstermektedir.

 Zeynep Hatice Kargı, iş dünyasında karşılaştığı zorluklara rağmen hedeflerine odaklanarak kendi markasını yaratmış, güçlü bir iş kadını olarak sektörde yerini almıştır.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.