MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE KADİR BATU’YA ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 23.sü düzenlenen ödül töreni organizasyonu 12 Ağustos akşamı ASSİM’de gerçekleştirildi. Moda, Sanat ve İş Dünyası ödül töreninde Antalya’nın önde gelen esnaf odası başkanları, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri ödüle layık görüldü. 

14 Ağustos 2024
MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE KADİR BATU’YA ÖDÜL

 12 Ağustos'ta ASSİM’de gerçekleştirilen Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni'nde, Batu Shoes'un sahibi Kadir Batu ödüle layık görüldü.

 Kadir Batu'ya ödülünü, Antalya Konfeksiyoncular ve Butikçiler Odası Başkanı Yusuf Kurul takdim etti. Ödülünü alırken konuşma yapan Kadir Batu, bu onur verici ödülü almanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Batu, "Bu ödülü almamda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve bana inanan müşterilerimize teşekkür ediyorum. Moda dünyasında yenilikler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

 Etkinlik, moda, sanat ve iş dünyasından birçok önemli ismi bir araya getirerek Antalya'nın sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunmayı sürdürdü.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.