MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE TUĞBA GÖL’E ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 23.sü düzenlenen ödül töreni organizasyonu 12 Ağustos akşamı ASSİM’de gerçekleştirildi. Moda, Sanat ve İş Dünyası ödül töreninde Antalya’nın önde gelen esnaf odası başkanları, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri ödüle layık görüldü. 

14 Ağustos 2024
MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE TUĞBA GÖL’E ÖDÜL

 12 Ağustos'ta ASSİM’de düzenlenen Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni'nde, Gayrimenkul Danışmanı Tuğba Göl ödüle layık görüldü.

 Tuğba Göl’e ödülünü, Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar takdim etti. Ödülünü alırken duyduğu memnuniyeti ifade eden Tuğba Göl, "Bu ödül, gayrimenkul danışmanlığı alanındaki çalışmalarımın ve işime olan bağlılığımın bir takdiri olarak benim için çok değerli. Bize destek veren tüm müşterilerime ve iş ortaklarıma teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.