MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE ÖMER DOĞAN’A ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 23.sü düzenlenen ödül töreni organizasyonu 12 Ağustos akşamı ASSİM’de gerçekleştirildi. Moda, Sanat ve İş Dünyası ödül töreninde Antalya’nın önde gelen esnaf odası başkanları, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri ödüle layık görüldü. 

14 Ağustos 2024
MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE ÖMER DOĞAN’A ÖDÜL

12 Ağustos'ta ASSİM’de gerçekleştirilen Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni'nde, Cihan Kuruyemiş İşletmecisi Ömer Doğan ödüle layık görüldü.

Ömer Doğan’a ödülünü, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Orhan Tezcan takdim etti. Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Ömer Doğan, “Bu ödül, Cihan Kuruyemiş’in kalitesini ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi onurlandırıyor. Bu başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Kuruyemiş sektöründe en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.