TÜGVA’nın Gençlik Vizyonu Tartışma Konusu Oldu

 

15 Ağustos 2024
TÜGVA’nın Gençlik Vizyonu Tartışma Konusu Oldu

TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Ramazan Anıl’a dair iddialar, vakfın misyonuyla ilgili soru işaretleri yaratıyor.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), yıllardır gençlerin enerjisi ve vizyonuyla Türkiye'nin dört bir yanında etkinlikler düzenleyip projeler hayata geçiriyor. Ancak son dönemde Eskişehir İl Temsilcisi Ramazan Anıl 'a dair ortaya atılan iddialar, vakfın misyonuyla ilgili ciddi soru işaretlerini beraberinde getiriyor.

39 yaşındaki Ramazan Anıl 'ın, ticari ve siyasi bağlantılarıyla dikkat çeken bir isim olduğu belirtiliyor. İddialara göre, Anıl'ın Milli Eğitim'e bağlı bir Dershanede sertifika düzenlediği öne sürülüyor. Aynı zamanda, Anıl'ın babasının Eskişehir Milli Eğitim'de Müdür olarak görev yaptığı ve bu bağlantılarının ticari faaliyetlerine zemin hazırladığı iddiaları da gündemde.

Bu gelişmeler, TÜGVA 'nın gençlik vizyonunu zayıflatıyor mu sorusunu akıllara getiriyor. Türkiye Gençlik Vakfı'nın adından da anlaşılacağı üzere, gençler tarafından yönetilen ve gençlere hizmet eden bir kurum olması beklenirken, gençlik misyonunun 35 yaş ile sınırlı olduğu bilinmesine rağmen Ramazan Anıl'in 39 yaşında oluşu, akıllara Tugva'da yeni bir bir isimle misyonun nasıl sürdürüleceği merak konusu haline geliyor

Tüm bu gelişmeler ışığında kamuoyu, TÜGVA'nın kendi ilkeleri doğrultusunda hareket ederek, vakfın gençlik ruhuna uygun bir temsilciyle yola devam etmesini bekliyor. Şimdi soruyoruz: Türkiye’de genç mi bitti, yoksa TÜGVA artık gençlik ruhunu mu kaybediyor?

TÜGVA Merkez yönetiminin bu iddialar karşısında adım atıp atmayacağı ise merakla bekleniyor.

Haber : Ali GENİŞ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.