FALEZLER GROUP İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI SONER BAŞ'A KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 

15 Ağustos 2024
FALEZLER GROUP İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI SONER BAŞ'A KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 Falezler Group İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Soner Baş, inşaat sektöründeki başarılı çalışmaları ve yüksek standartlarıyla dikkat çekerek, önemli bir ödülün sahibi oldu. Soner Baş'a, sektöründeki üstün hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmadaki başarısını taçlandıran Kalite Belgesi, Yeşilçam Medya tarafından verildi.

 Belge, Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar tarafından takdim edildi. İsmail Çağlar yaptığı konuşmada, Soner Baş'ın inşaat sektöründeki yenilikçi yaklaşımı ve kaliteye verdiği önemin bu ödülü hak ettiğini vurguladı.

 Yeşilçam Medya'nın sektörlerdeki başarılı isimleri onurlandırmayı amaçlayan bu Kalite Belgesi, Soner Baş'ın profesyonel kariyerine önemli bir katkı sağladı. Soner Baş, Kalite Belgesi almaktan duyduğu gururu dile getirerek, Falezler Group İnşaat olarak kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

FALEZLER GROUP İNŞAAT

ADRES:Pınarbaşı Mah. Atatürk Blv. Zeynel Şahin Apt. Kat:9 No:18/18 Konyaaltı/ANTALYA

KONUM İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.