MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE ÜMİT ARIKAN’A ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 23.sü düzenlenen ödül töreni organizasyonu 12 Ağustos akşamı ASSİM’de gerçekleştirildi. 

15 Ağustos 2024
MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE ÜMİT ARIKAN’A ÖDÜL

 Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni'nde ödüle layık görülen SS Arıkan Global İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Arıkan, iş yoğunluğu nedeniyle törene katılamamıştı. Arıkan’a ödülü, Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası’nda başkan İsmail Çağlar tarafından takdim edildi.

 İsmail Çağlar, ödül takdiminde Ümit Arıkan’ın inşaat sektöründeki başarılı projelerine ve sektöre yaptığı katkılara dikkat çekti. Çağlar, “Ümit Bey, iş dünyasında yenilikçi vizyonu ve liderliğiyle tanınan bir isimdir. Bu ödül, onun sektördeki başarılarını ve emeğini taçlandırıyor,” dedi.

 Ümit Arıkan, ödülü alırken duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yoğun iş programım nedeniyle törene katılamadım ancak bu ödül benim için büyük bir onur. Emeği geçen herkese teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.

 Bu ödül, Ümit Arıkan’ın sektördeki başarılarının bir göstergesi olarak, hem iş dünyasında hem de kamuoyunda büyük takdir topladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.