YEŞİLÇAM MEDYA'DAN CAN OKAN KIRAN'A TEŞEKKÜR

 

15 Ağustos 2024
YEŞİLÇAM MEDYA'DAN CAN OKAN KIRAN'A TEŞEKKÜR

 Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk, 12 Ağustos’ta gerçekleştirilen Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni'ne katılarak protokolde yerini alan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran’ı makamında ziyaret etti.

 Ziyaret sırasında, Köksal Selçuk, Can Okan Kıran’a törende gösterdiği nezaket ve katılımından dolayı teşekkürlerini sundu ve kendisine bir teşekkür plaketi takdim etti. Selçuk, bu tür etkinliklerin iş dünyası, sanat ve moda sektörleri için önemine vurgu yaparken, Kıran’ın bu etkinliğe katılımının törene ayrı bir değer kattığını belirtti.

 CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran da Yeşilçam Medya’ya bu anlamlı jest için teşekkür ederek, bu tür organizasyonların toplumsal dayanışmayı ve kültürel gelişimi desteklediğini ifade etti.

Ziyaret, her iki tarafın da memnuniyetiyle sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.