Mehmet Ataş’ın “Adalet Kayıp Yüzler” Romanı Büyük Beğeni Topladı

 

16 Ağustos 2024
Mehmet Ataş’ın “Adalet Kayıp Yüzler” Romanı Büyük Beğeni Topladı

Mehmet Ataş’ın yeni romanı “Adalet Kayıp Yüzler,” polisiye severlerden ve eleştirmenlerden tam not alarak büyük ilgi görüyor

Son dönemin öne çıkan polisiye yazarlarından genç kalem Mehmet Ataş, yeni romanı " Adalet Kayıp Yüzler " ile okuyucular ve eleştirmenlerden tam not aldı.

Mehmet Ataş 'ın çok ses getiren devam kitabı "Adalet Kayıp Yüzler," polisiye roman severlerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Kitabın akıcı dili ve ustalıkla kurgulanmış hikayesi, hem kitap eleştirmenleri hem de okurlar tarafından büyük beğeni topladı. "Adalet Kayıp Yüzler," Kristal Kelepçe Polisiye Roman Yarışması'nda da yarışırken, serinin ilk kitabı "Adalet Sonun Başlangıcı" gibi okuyucuları gizem ve aksiyon dolu bir dünyaya sürüklüyor.

Adalet Anlayışına Farklı Bir Bakış

Roman, aynı zamanda günümüzdeki kişisel ve hukuki uygulamalardaki aksaklıkları sorgulayan bir adalet anlayışını da gözler önüne seriyor. Yazar Mehmet Ataş, okuyucuları farklı bir adalet arayışına yönlendirirken, henüz ikinci kitabı olmasına rağmen geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı.

Eleştirmenlerden Büyük Beğeni

Edebiyat dünyasının tanınmış isimleri; ünlü yazar Nurcan Ezel Humay , senarist Türker Kurugül, senaryo yazarı ve eğitmen Burak Geçimli gibi isimler de "Adalet Kayıp Yüzler"i büyük bir beğeni ile karşıladı. Eleştirmenlerden tam not alan Mehmet Ataş, yeni kitabı için çalışmalara başladığını belirterek okuyucularını yeni sürprizlerin beklediğini müjdeledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.