Aydemir Akbaş'ın öldüğü iddia edilmişti: Aydemir Akbaş'ın son durumuyla ilgili gelişme

 

16 Ağustos 2024
Aydemir Akbaş'ın öldüğü iddia edilmişti: Aydemir Akbaş'ın son durumuyla ilgili gelişme

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Aydemir Akbaş, evinde baygın bulunduktan sonra hastaneye kaldırıldı. Daha önce iki kez kanseri yenen 88 yaşındaki oyuncu, üçüncü kez kanserle mücadele ediyor. 

ENTÜBE EDİLDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Yoğun bakıma alının oyuncu Aydemir Akbaş'ın entübe edildiği öğrenildi. 2. Sayfanın haberine göre, ölüm iddiaları gerçeği yansıtmıyor, usta oyuncu Aydemir Akbaş entübe edildi.

Aydemir Akbaş'ın öldüğü iddia edilmişti: Aydemir Akbaş'ın son durumuyla ilgili gelişme - 1

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURMUŞTU

Aydemir Akbaş'ın yoğun bakım haberini duyuran İbrahim Tatlıses paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Mesaj atan, merak eden çok oluyormuş. İlginize ve dualarınıza müteşekkirim. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Sevenlerime de müjde olsun kanser değerlerim yarı yarıya azalmış. Bırakmak yok, tedaviye devam. Bu vesileyle herkese mutlu, huzurlu bayramlar, sevgiler"

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.