Başkan ÇAĞLAR’dan Vatandaşa Çağrı

FİYATLAR YÜKSELMEDEN ÖNCE ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNENLER İÇİN SON FIRSAT OLABİLİR 

19 Ağustos 2024
Başkan ÇAĞLAR’dan Vatandaşa Çağrı

1. *Araç Piyasasında Hareketlilik:* Sıfır otomobilde zorunlu güvenlik paketi uygulaması yaklaşıyor.

2.  *13 Gün Kaldı:* Güvenlik paketi zorunluluğu, 13 gün içinde yürürlüğe girecek.

3. *Stok Eritme Kampanyaları:* Bayiler, ellerindeki mevcut stokları eritmek için ay sonuna kadar büyük kampanyalar düzenliyor.

4. *Güvenlik Paketi Zorunluluğu:* 31 Ağustos’tan itibaren yeni araçlar, kör nokta uyarı sistemi, park sensörü, geri görüş kamerası gibi üst düzey güvenlik donanımlarıyla satılmak zorunda olacak.

5. *7 Temmuz Tarihi Ertelemesi:* Aslında, güvenlik paketi zorunluluğu için son tarih 7 Temmuz'du. Ancak, bayilerde bu özelliklere sahip olmayan araçların kalması nedeniyle süre uzatıldı.

6. *Fiyat Artışı Beklentisi:* Güvenlik paketinin zorunlu hale gelmesiyle birlikte, hem sıfır araçların hem de ikinci el araçların fiyatlarında %10-20 arasında artış bekleniyor.

7.  *Araç Almanın Tam Zamanı:* Şu an araç almayı düşünenler için kampanyalar ve mevcut fiyatlar göz önünde bulundurulduğunda uygun bir zaman olabilir.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.