Tuna Özgür Turan’dan Gençlere İlham Veren Başarı

 

20 Ağustos 2024
Tuna Özgür Turan’dan Gençlere İlham Veren Başarı

Tuna Özgür Turan, Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanarak profesyonel futbol kariyerine eğitim başarısını da ekledi

ŞEKER 06 Spor futbolcusu ve ünlü ceza avukatı Avukat Özgür Meriç Turan ' ın oğlu Tuna Özgür Turan Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi' ni kazanarak profesyonel futbol kariyeri ile birlikte aynı zamanda hukuk fakültesinde eğitim alınabileceğini Türk Gençliği' ne göstererek büyük bir başarıya imza attı. 

Yüzde elli burslu Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi' ni kazanan Tuna Özgür Turan; 

Başta ailem olmak üzere, mezunu olduğum Ankara Eğitim Kurumları Kurucusu Sayın Sultan Batur Hanimefendi' ye ve yine Şeker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Hocam Sayın Recep İlker Beyefendi' ye teşekkür ediyorum. 

Kıymetli süper lig oyuncusu ve aynı zamanda da hukukçu olan Umut Nayır abimin de başarısını örnek aldığımı da özellikle belirtmek isterim. 

Sporun her türlüsünün bir yaşam biçimi olduğuna dikkat çeken Tuna Özgür Turan , spor yapmanın ve sporcu olmanın üniversite sınavındaki başarısında katkısının oldukça önemli olduğunu belirterek sözlerini tamamladı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.