Muhtarların kedi evi talebine öğrencilerden 30 kedi barınağı hediyesi
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 11 Mart 2021 22:48Antalya’nın merkez Kepez ilçesi Akdeniz Sanayi Sitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, mahalle muhtarlarından gelen “kedi evi” talebi üzerine yaptıkları 30 barınağı törenle hayvanseverlere teslim etti.

Kepez ilçesi Şafak ve Ünsal mahalleleri ile Konyaaltı ilçesi Uluç Mahallesi muhtarlarının geçtiğimiz ay dile getirdikleri taleplerine olumlu yanıt veren Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idaresi, proje için öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir ekip kurdu. Ekip, gerekli malzeme için Akdeniz Sanayi Sitesi esnaflarının desteğini aldı. Tedarik edilen malzemeler ile işe koyulan ekip, “Meslek liseliler sokak hayvanlarını çok seviyor” sloganı ile kısa sürede 30 barınak yaptı. Hayvanlar için yapılan barınaklar törenle hayvanseverlere teslim edildi.
Okul Müdürü Mehmet Hanifi İnce’nin proje hakkında kısa bilgilendirmesinin ardından söz alan Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, yapılan barınaklar için okul idaresi ile öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, bu tür güzel uygulamaların çoğaltılması temennisinde bulundu.
12. sınıf mobilya bölümü öğrencisi Derya Coşkun, böyle bir projede bulunmaktan memnun olduğunu kaydetti.
Mobilya Alan Şefi ve Proje Danışmanı Süleyman Pektaş da kendisi ve ailesinin hayvansever olduğunu, öğrencilerinin de hayvansever olduklarını bildiği için “1000 Okul Projesi” kapsamında gelen barınak talebini kabul ettiklerini dile getirdi.
Konyaaltı Uluç Mahallesi Muhtarı ve Kadın Muhtarlar Derneği Antalya İl Temsilcisi Hülya Bozkurt ise, uzun süredir mahallelerinde hayvanseverler ile birlikte planladıkları proje sonucu böyle bir talepte bulunduklarını söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür eden Bozkurt, “Umarım bu çalışma başka güzel işbirliklerinin de temeli olur” diye konuştu.
Törene Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sevtap Çam, Şafak Mahallesi Muhtarı Metin Şimşek, Ünsal Mahallesi Muhtarı Ali Yaylalı, Uluç Mahallesi Muhtarı Hülya Bozkurt, okul öğretmenleri, öğrenciler ve hayvanseverler katıldı. Törenin ardından hayvanseverler, kedi evlerini bir kamyonete yükleyip mahallelerine götürdüler.
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 11 Mart 2021 22:48
Yorumlar (0)

Cemal Peker’den Uluslararası Başarı

Türk Dünyası'nda dağılma tehlikesi: Uzmanlar endişeli

METROTÜRK TV’DEN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Kocagöz’den 23 Nisan’da çocuklara en güzel hediye: Nutuk

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan’a özel coşku dolu program

“Bu Nasıl Kardeşlik, Bu Nasıl Türklük?”

SASAD’DAN GAZİANTEP’DE UNUTULMAZ SANAT GECESİ

OF ÇAYKARA DERNEĞİ 50. YILINDA GÖRKEMLİ BİR GECEYE İMZA ATTI

MSB'den Yunanistan'ın Deniz Planlamasına Eleştiri

6 gündür kayıp olan 7 yaşındaki Cumali Timi'nin cansız bedeni bulundu

34 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Konyaaltı İlçesinde Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Dini İnaç ve Duyguların Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

Tekirdağ’da Çocuklara Teorik ve Uygulamalı Trafik Eğitimi Verildi

“NARKOKAPAN-ANKARA” Operasyonu Kapsamında 525 Torbacı Gözaltına Alındı

17 İlde DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Düzenlendi

10 İl Merkezli "Siber Suç ve Suçlulara" Yönelik Operasyon Düzenlendi

Sakiler'den muhteşem konser

Güçlü Türkiye Partisi’nden Büyük Hamle: Muharrem Gözkaya A Takımını Açıkladı!

DEM'Lİ BELEDİYELERDE "EKSİK MAAŞ " İNFİALI

Zafer Partisi'nden Adalet Bakanlığı Önünde "Ümit Özdağ’a Özgürlük" Çağrısı

Tarkan'ın Acı Günü: Annesi Neşe Tevetoğlu Hayatını Kaybetti

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül Tutuklandı

TİP'ten AYM Kararı Sonrası Açıklama: “Can Atalay’a Vekilliği İade Edilmeli, Derhal Serbest Bırakılmalıdır”

Armağan Çağlayan'dan Sırrı Süreyya Önder’e Yapılan Yorumlara Tepki: “Çatalca Müftüsü mü Olduk?”

İmamoğlu'ndan Bahçeli'ye Yanıt: "Açıklamalarını Önemli Buluyorum"

Kepez’in Nasreddin Hoca Kreşleri için ön kayıt dönemi başladı

FoodFest Antalya için hazırlıklar sürüyor

FORUMDAN İCRAATA: MURATPAŞA’DAN 10 TONLUK TARIM DESTEĞİ

Mehmet Ali Erbil'e hapis cezası

Diyarbakır’da Bireysel Silahlanma Tehlikesi: 23 Tutuklama ile Sonuçlanan Kanlı Çatışma

İki hisseye kredili işlem yasağı

Başkan Kotan Çakırlar'da bölge halkıyla buluştu

Kepez Kitap Fuarı başlıyor: Edebiyat dolu günler Antalyalıları bekliyor

Kepez Belediyesi’nden Kızılay’a kan bağışı desteği

Türk Dünyasının renkleri Kepez’de buluştu

Antalya'da 8.9 Milyar TL’lik suç ağı çökertildi!

Antalya'da markette yangın çıktı!

Vali Şahin’den Antalya Turizmi Ve Altyapı Çalışmaları Hakkında Açıklamalar

Valimiz Sayın Hulusi Şahin’in 15-22 Nisan Turizm Haftası Mesajı
