Kemer’de, Kuzdere Mahallesi imar planları ile ilgili vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 26 Nisan 2021 09:17Kemer’de, Kuzdere Mahallesi imar planları ile ilgili vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.Kuzdere Mahallesi kapalı pazar yerinde yapılan toplantıya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Gülsüm Bal, belediye meclis üyeleri Ferhan Fidan, Hasan Ali Acar, Emrah Ayhan, belediye imar ve şehircilik müdürü Mehmet Arslan, Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay ve vatandaşlar katıldı.


Kemer’de, Kuzdere Mahallesi imar planları ile ilgili vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Kuzdere Mahallesi kapalı pazar yerinde yapılan toplantıya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Gülsüm Bal, belediye meclis üyeleri Ferhan Fidan, Hasan Ali Acar, Emrah Ayhan, belediye imar ve şehircilik müdürü Mehmet Arslan, Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay ve vatandaşlar katıldı.
Toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Topaloğlu, ülke olarak zorlu bir pandemi sürecinden geçtiklerini belirterek, bu salgını engellemenin herkesin kendi elinde olduğunu söyledi.
Sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına mutlaka uymak gerektiğinin altınız çizen Topaloğlu, “Vatandaşlarımızın maskeye para vermesine gerek yok. Belediye olarak günlük 5 bine yakın maske üretiyoruz. Bu maskeleri pazar yelerinin girişlerinde ve evlere gidilerek dağıtımı yapılıyor. Kalabalıktan kaçınmamız gerekiyor” dedi.
“Kemer Belediyesi olarak 18 uygulaması yapacağız”
Topaloğlu, Kuzdere mahallesi imar planları ile ilgili “2016 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı bu planları onaylamış. Biz Kemer Belediyesi olarak 18 uygulaması yapacağız. Bu imar uygulaması yapılırken hangi bölgede yapılacaksa oradaki vatandaşlarımızı topluyoruz ve bilgilendiriyoruz. Buradaki en küçük parsel bin metrekare olacak. Buradaki amacımız vatandaşlarımızın önceden bilgilendirilmesini sağlamak. Bu 2016’da uygulanan plan, yaklaşık 250 dönümlük bir alanda uygulanacak. Zayiat yüzde 32,7. Yani bin metrekare yeri olan birinin 327 metrekaresi gidecek. Yasaya göre yüzde 45’e kadar alabilir diyor ama bu oran gayet iyi. Buradaki 18 uygulamasını belediye olarak biz yapacağız” diye konuştu.
Toplantı sonrası Kuzdere Mahalle Muhtarı ve belediye yetkilileri, vatandaşların merak ettikleri soruları cevapladı.
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 26 Nisan 2021 09:17
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

Tarım ve Orman Bakanı Ordu’ya geliyor

Girişimcilikte 15 Yıllık Başarı Hikayesi: İbrahim İpek ve İpekyolu Grup

Ahmet Büyükgümüş Diyarbakır’a Geliyor

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB'den 1 Mayıs Kararı: Kadıköy Meydanı'nda Kutlanacak

Ziraat Türkiye Kupası Finali İçin Yeni Stadyum Arayışı!

ROK’tan İki Gazeteciye Suç Duyurusu: “Evleri Basılsın, Dijital Cihazlarına El Konulsun”

CHP Lideri Özgür Özel'den Danıştay Ziyareti: "İmamoğlu'nun Diploması Gündeme Gelmedi"

Sevgi Demir Coşkun, iddiaları reddederken, “Polatlı halkı gerçeği biliyor” dedi

Cemal Peker’den Uluslararası Başarı

Türk Dünyası'nda dağılma tehlikesi: Uzmanlar endişeli

METROTÜRK TV’DEN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Kocagöz’den 23 Nisan’da çocuklara en güzel hediye: Nutuk

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan’a özel coşku dolu program

“Bu Nasıl Kardeşlik, Bu Nasıl Türklük?”

SASAD’DAN GAZİANTEP’DE UNUTULMAZ SANAT GECESİ

OF ÇAYKARA DERNEĞİ 50. YILINDA GÖRKEMLİ BİR GECEYE İMZA ATTI

MSB'den Yunanistan'ın Deniz Planlamasına Eleştiri

6 gündür kayıp olan 7 yaşındaki Cumali Timi'nin cansız bedeni bulundu

34 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Konyaaltı İlçesinde Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Dini İnaç ve Duyguların Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

Tekirdağ’da Çocuklara Teorik ve Uygulamalı Trafik Eğitimi Verildi

“NARKOKAPAN-ANKARA” Operasyonu Kapsamında 525 Torbacı Gözaltına Alındı

17 İlde DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Düzenlendi

10 İl Merkezli "Siber Suç ve Suçlulara" Yönelik Operasyon Düzenlendi

Sakiler'den muhteşem konser

Güçlü Türkiye Partisi’nden Büyük Hamle: Muharrem Gözkaya A Takımını Açıkladı!

DEM'Lİ BELEDİYELERDE "EKSİK MAAŞ " İNFİALI

Zafer Partisi'nden Adalet Bakanlığı Önünde "Ümit Özdağ’a Özgürlük" Çağrısı

Tarkan'ın Acı Günü: Annesi Neşe Tevetoğlu Hayatını Kaybetti

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül Tutuklandı

TİP'ten AYM Kararı Sonrası Açıklama: “Can Atalay’a Vekilliği İade Edilmeli, Derhal Serbest Bırakılmalıdır”

Armağan Çağlayan'dan Sırrı Süreyya Önder’e Yapılan Yorumlara Tepki: “Çatalca Müftüsü mü Olduk?”

İmamoğlu'ndan Bahçeli'ye Yanıt: "Açıklamalarını Önemli Buluyorum"

Kepez’in Nasreddin Hoca Kreşleri için ön kayıt dönemi başladı

FoodFest Antalya için hazırlıklar sürüyor

FORUMDAN İCRAATA: MURATPAŞA’DAN 10 TONLUK TARIM DESTEĞİ

Mehmet Ali Erbil'e hapis cezası

Diyarbakır’da Bireysel Silahlanma Tehlikesi: 23 Tutuklama ile Sonuçlanan Kanlı Çatışma

İki hisseye kredili işlem yasağı
