AVRUPA KUPASI TÜRKİYE’YE YAKIŞIR
GÜNDEM, 24 Mart 2023 07:23Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası yarı final rövanş maçı öncesi sporcularla bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Sporcularımızın, Avrupa kupasını ülkemize getireceğine inanıyorum” dedi.

Avrupa kupasında yoluna kayıpsız devam eden Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı, 26 Mart Pazar günü rövanş için Slovakya temsilcisi Michalovce takımı ile karşılaşacak. İlk maçı evinde oynayan ve 31-24 skorla galip gelen Mavi Kelebekler, deplasmanda da kazanarak adını finale yazdırmak istiyor. Maç öncesi yapılan toplantıda sporcularla bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Esen, takıma başarılar diledi. Kadın Hentbol takımını kurdukları günden bu yana her yıl hedeflerini büyüterek yollarına devam ettiklerini kaydeden Esen, özellikle bu yıl çok iyi olduklarını söyledi. Avrupa’da kazanacakları kupa ile büyük bir ses getireceklerini belirten Başkan Esen, “Bu çok büyük bir şey. Sona çok yaklaştınız. Sizin sayenizde Türkiye’de hentbol daha fazla konuşulmaya başlanabilir. Arada 7 sayı fark var. Bu ciddi bir avantaj” şeklinde konuştu.
BAŞARINIZ HERKESİ MUTLU EDECEK
Özellikle kadınların toplumda öne daha fazla çıkmaları gerektiğini ifade eden Esen, kadınların başarılı ve mutlu olmaları kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi. Her yıl önlerine yeni hedefler koyarak yollarına devam ettiklerini söyleyen Başkan Esen, artık hedeflerinin Antalya’ya ve Türkiye’ye kupa getirmek olduğunu belirtti. Sporcularının tüm bunları başaracak potansiyele sahip olduğunu kaydeden Esen, “Bizi çok mutlu ettiniz ve gururlandırdınız. Büyük bir heyecanla, size çok streste yüklemek istemiyorum, içimde bir his kupanın geleceğini söylüyor bana. Bunu yaşarsak çok büyük bir mutluluk duyacağım. Hem bana hem kendinize yaşatmayı istediğinizi biliyorum. Bir hayalim var. Maalesef Türkiye’nin şartlarından dolayı gecikme yaşadık. Maçları ve idmanları yaptığımız sahanın, konaklama ve sosyal tesislerin bir arada olduğu ve belki de Türkiye’nin en önemli konaklama tesisinde sizleri bir araya getirmek istiyorum. Önümüzde ki dönemde yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.
GÜNDEM, 24 Mart 2023 07:23
Yorumlar (0)

Tarım ve Orman Bakanı Ordu’ya geliyor

Girişimcilikte 15 Yıllık Başarı Hikayesi: İbrahim İpek ve İpekyolu Grup

Ahmet Büyükgümüş Diyarbakır’a Geliyor

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB'den 1 Mayıs Kararı: Kadıköy Meydanı'nda Kutlanacak

Ziraat Türkiye Kupası Finali İçin Yeni Stadyum Arayışı!

ROK’tan İki Gazeteciye Suç Duyurusu: “Evleri Basılsın, Dijital Cihazlarına El Konulsun”

CHP Lideri Özgür Özel'den Danıştay Ziyareti: "İmamoğlu'nun Diploması Gündeme Gelmedi"

Sevgi Demir Coşkun, iddiaları reddederken, “Polatlı halkı gerçeği biliyor” dedi

Cemal Peker’den Uluslararası Başarı

Türk Dünyası'nda dağılma tehlikesi: Uzmanlar endişeli

METROTÜRK TV’DEN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Kocagöz’den 23 Nisan’da çocuklara en güzel hediye: Nutuk

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan’a özel coşku dolu program

“Bu Nasıl Kardeşlik, Bu Nasıl Türklük?”

SASAD’DAN GAZİANTEP’DE UNUTULMAZ SANAT GECESİ

OF ÇAYKARA DERNEĞİ 50. YILINDA GÖRKEMLİ BİR GECEYE İMZA ATTI

MSB'den Yunanistan'ın Deniz Planlamasına Eleştiri

6 gündür kayıp olan 7 yaşındaki Cumali Timi'nin cansız bedeni bulundu

34 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Konyaaltı İlçesinde Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Dini İnaç ve Duyguların Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

Tekirdağ’da Çocuklara Teorik ve Uygulamalı Trafik Eğitimi Verildi

“NARKOKAPAN-ANKARA” Operasyonu Kapsamında 525 Torbacı Gözaltına Alındı

17 İlde DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Düzenlendi

10 İl Merkezli "Siber Suç ve Suçlulara" Yönelik Operasyon Düzenlendi

Sakiler'den muhteşem konser

Güçlü Türkiye Partisi’nden Büyük Hamle: Muharrem Gözkaya A Takımını Açıkladı!

DEM'Lİ BELEDİYELERDE "EKSİK MAAŞ " İNFİALI

Zafer Partisi'nden Adalet Bakanlığı Önünde "Ümit Özdağ’a Özgürlük" Çağrısı

Tarkan'ın Acı Günü: Annesi Neşe Tevetoğlu Hayatını Kaybetti

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül Tutuklandı

TİP'ten AYM Kararı Sonrası Açıklama: “Can Atalay’a Vekilliği İade Edilmeli, Derhal Serbest Bırakılmalıdır”

Armağan Çağlayan'dan Sırrı Süreyya Önder’e Yapılan Yorumlara Tepki: “Çatalca Müftüsü mü Olduk?”

İmamoğlu'ndan Bahçeli'ye Yanıt: "Açıklamalarını Önemli Buluyorum"

Kepez’in Nasreddin Hoca Kreşleri için ön kayıt dönemi başladı

FoodFest Antalya için hazırlıklar sürüyor

FORUMDAN İCRAATA: MURATPAŞA’DAN 10 TONLUK TARIM DESTEĞİ

Mehmet Ali Erbil'e hapis cezası

Diyarbakır’da Bireysel Silahlanma Tehlikesi: 23 Tutuklama ile Sonuçlanan Kanlı Çatışma

İki hisseye kredili işlem yasağı
