Derdimizde Bursa Kaygımızda Bursa! Yürekleri Bursa İçin Atıyor!
GÜNDEM, 11 Kasım 2024 22:29
Bursa ’da siyasi partiler bir araya gelerek “İl Genelinde Bursa’nın Kazanımlarında İş Birliği” kararı aldı. DEVA Parti İl Başkanı Tayfun Öztürk ve il yöneticilerinin misafir ettiği Gelecek Parti İl Başkanı Mahmut Fuat Kadıoğlu ve il yöneticileri, Saadet Parti İl Başkanı Ali Osman Karahan ve il yöneticileri, Demokrat Parti İl Başkanı Çağrı Kaplan ve il yöneticilerini ağırlayarak yerel politikalarda ortak hareket etme kararı aldı. Büyük buluşmaya Ankara’dan Genel Merkez Parti İstişare Meclisi Üyesi Alparslan Yıldız ’da katılarak başkentteki izlenimlerini aktardı. Bursa’nın temel meselelerinin konuşulduğu toplantıda 4 parti ortak bir açıklamada bulundu. Gelecek Parti İl Başkanı Mahmut Fuat Kadıoğlu, Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından kaleme alınan kitabı DEVA Parti İl Başkanı Tayfun Öztürk , Saadet Parti İl Başkanı Ali Osman Karahan ve Demokrat Parti İl Başkanı Çağrı Kaplan’a takdim etti.
Açıklamada; “Türkiye siyasi partileri olarak Bursa’yı yakından ilgilendiren meselelerde “Ortak” hareket etme kararı aldık. Bursalıların yaşadığı şehirde Bursalıların kazanımlarını koruyabilmek için aldığımız bu karar sonrası 4 partiden temsilcilerin bulunacağı “Yerel Yönetimler ve Bursa İzleme Komisyonu” kuracağız. 11 kasım pazartesi gününden itibaren komisyonumuz ilçe bazlı yapacakları incelemelerle hazırlayacakları raporlar doğrultusunda ülke gündemini de meşgul edildiği her konuda bir araya gelerek ortak açıklamalarda bulunacağız. Bursamızı sahipsiz bırakmayacağız.” ifadeleri kullanıldı.
Toplantıda; Yüksek Hızlı Tren, bölgesel ve lokal olarak planlanan Kentsel Dönüşümler, Kent İmarları, Yenişehir Havaalanının tarım amaçlı lojistiğe açılması, daraltılan sokaklar, barajlarda su seviyesinin kısıtlanması nedeniyle sık sık yaşanan su kesintileri, huzurevi ve öğrenci yurt fiyatlarının bir anda yüzde 280 zam yapılarak yaşanan mağduriyetler konularının ana başlıkla karşılıklı görüş alışverişi yapılarak masaya yatırıldığı öğrenildi.
GÜNDEM, 11 Kasım 2024 22:29
Yorumlar (0)

SKY HABER TV GENEL SEKRETERLİĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

“Gönül Dağı Nefesi” Yaza Merhaba Konseri İçin Geri Sayım Başladı

Figen Kaya’nın Sunumuyla Mustafa Ortaç’a Saygı Gecesi

KALSİAD’dan İş Dünyasına Net Mesaj: Gösteri Değil, Üretim Zamanı

GERİDE DUA ORDUSU BIRAKTILAR BİR ZAMANLAR DİYARBEKİR BEYEFENDİLERİ

ATO’daki Ödül Töreninde Sabiha Karaosman Fark Yarattı

İZENERJİ’de Yetki Krizi: Toplu Sözleşme Görüşmeleri Masada Kaldı

Cengiz Kurtoğlu, ARKON’un Eğitim Projesi İçin Bursa’da Sahne Alacak

Tarım ve Orman Bakanı Ordu’ya geliyor

Girişimcilikte 15 Yıllık Başarı Hikayesi: İbrahim İpek ve İpekyolu Grup

Ahmet Büyükgümüş Diyarbakır’a Geliyor

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB'den 1 Mayıs Kararı: Kadıköy Meydanı'nda Kutlanacak

Ziraat Türkiye Kupası Finali İçin Yeni Stadyum Arayışı!

ROK’tan İki Gazeteciye Suç Duyurusu: “Evleri Basılsın, Dijital Cihazlarına El Konulsun”

CHP Lideri Özgür Özel'den Danıştay Ziyareti: "İmamoğlu'nun Diploması Gündeme Gelmedi"

Sevgi Demir Coşkun, iddiaları reddederken, “Polatlı halkı gerçeği biliyor” dedi

Cemal Peker’den Uluslararası Başarı

Türk Dünyası'nda dağılma tehlikesi: Uzmanlar endişeli

METROTÜRK TV’DEN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Kocagöz’den 23 Nisan’da çocuklara en güzel hediye: Nutuk

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan’a özel coşku dolu program

“Bu Nasıl Kardeşlik, Bu Nasıl Türklük?”

SASAD’DAN GAZİANTEP’DE UNUTULMAZ SANAT GECESİ

OF ÇAYKARA DERNEĞİ 50. YILINDA GÖRKEMLİ BİR GECEYE İMZA ATTI

MSB'den Yunanistan'ın Deniz Planlamasına Eleştiri

6 gündür kayıp olan 7 yaşındaki Cumali Timi'nin cansız bedeni bulundu

34 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Konyaaltı İlçesinde Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Dini İnaç ve Duyguların Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

Tekirdağ’da Çocuklara Teorik ve Uygulamalı Trafik Eğitimi Verildi

“NARKOKAPAN-ANKARA” Operasyonu Kapsamında 525 Torbacı Gözaltına Alındı

17 İlde DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Düzenlendi

10 İl Merkezli "Siber Suç ve Suçlulara" Yönelik Operasyon Düzenlendi

Sakiler'den muhteşem konser

Güçlü Türkiye Partisi’nden Büyük Hamle: Muharrem Gözkaya A Takımını Açıkladı!

DEM'Lİ BELEDİYELERDE "EKSİK MAAŞ " İNFİALI

Zafer Partisi'nden Adalet Bakanlığı Önünde "Ümit Özdağ’a Özgürlük" Çağrısı

Tarkan'ın Acı Günü: Annesi Neşe Tevetoğlu Hayatını Kaybetti

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül Tutuklandı

TİP'ten AYM Kararı Sonrası Açıklama: “Can Atalay’a Vekilliği İade Edilmeli, Derhal Serbest Bırakılmalıdır”
