Koronavirüse rağmen İstanbul'da fuhuş pazarlığı
Türkiye'de etkisini devam ettiren koronavirüse karşı etkin tedbirler alınmaya devam ederken; İstanbul Taksim'de hayat kadınlarının, fuhuş pazarlığı yaptığı anlar kameraya yansıdı.
Dünyada ve Türkiye'de etkisini devam ettiren koronavirüse karşı etkin tedbirler alınmaya devam ederken, bazı vatandaşlar hastalığı umursamıyor. İstanbulluların birçoğu, hastalığın daha fazla yayılmaması için yapılan evde kal çağrılarına uyarken, bazı vatandaşlar ise hastalık yokmuş gibi yaşantılarını sürdürüyor.

TAKSİM'DE FUHUŞ PAZARLIĞI
Taksim'i mesken tutan hayat kadınları, koronavirüse rağmen fuhuş pazarlığı yapmaya devam ediyor. Kimselere aldırış etmeden cadde üzerinde müşteri bekleyen kadınların fuhuş pazarlığı kameralara yansıdı.Kaldırımda bekleyen kadınlardan biri, kendisiyle ilgilenen bir erkekle konuştuktan sonra, anlaşamayınca uzaklaştı.

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

DMM’den “azınlık okulları hedef alınıyor” iddialarına yalanlama

Balıkesir’de ev yangını: 1 kişi etkilendi

Balıkesir Ayvalık’ta ATV şarampole uçtu: 2 yaralı

Ayvalık’ta araç Atatürk büstüne çarptı

MEB'den yeni genelge: Veliler okula randevusuz giremeyecek, öğretmenler…
