İmamoğlu canlı yayında duyurdu: Başvurumuz askıya alındı
İBB Başkanı İmamoğlu, Hazine'nin İBB'ye bono tahvili için onay vermediğini açıkladı ve "301 milyon liralık bono tahvil başvurumuz askıya alındı” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk TV’de Mustafa Sönmez’in sunduğu Parametre’nin konuğu oldu. İmamoğlu, çok üzülerek sıcak bir haber aldığını söyledi ve Hazine’nin İBB’ye borç için onay vermediğini açıkladı.
İmamoğlu konuya ilişkin açıklamasında, “Ne yazık ki bizim aldığımız işlerin birçoğu finansman sorunu çözülmemiş bir süre sonra da durmuş. 301 milyon liralık bono tahvil başvurumuz askıya alındı. Borçlanmamızla ilgili onayı Ankara’dan, hazineden onaylamasını bekliyoruz. 16 milyon İstanbullu için AKP belediyeleri döneminde başlatılmış ama bitirilemeyen metrolar bitsin diye bunu istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Akaryakıtta büyük zam pompaya yansıdı: Motorin 90 TL’yi aştı

Silivri’deki gemi kazasında 2 kaptan tutuklandı

Silivri’deki gemi kazasında bilirkişi ön raporu: Kaptan kamarasında uyu…

Ahmet Davutoğlu 7 Eylül’de ifade verecek

Gülistan Doku soruşturmasında iki tutuklama daha: Sayı 32’ye yükseldi
