KONYAALTI BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM MESAİSİ
Konyaaltı Belediyesi, Kurban Bayramı’nda temel hizmetlerin aksamaması için bazı birimlerde dönüşümlü mesai sistemine geçerek bayram tatili boyunca hizmet verecek.
Konyaaltı Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların mağdur olmaması ve temel hizmetlerin aksamaması için dönüşümlü mesai sistemine geçti.

İlçe sakinlerinin rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için bayram mesaisi yapacak birimler şu şekilde; Halkla İlişkiler, Zabıta, Temizlik İşleri ve Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Müdürlüğü. Temel hizmetlerde aksama yaşanmaması için her bayramda bu uygulamaya gittiklerini kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bayram boyunca hijyen, temizlik ve güvenlik için ekiplerinin sahada olacağını kaydetti.

Temizlik işlerinin aksamaması için 7/24 çalışmalar sürerken, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ise vatandaşların günlük sorunlarına çözüm bulmak adına dönüşümlü mesai yapmaya devam edecek. Aynı zamanda zabıta ekipleri de kurban kesim yerleri başta olmak üzere tüm gıda işletmelerine yönelik denetimler için sahada olacak.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler
KARDEŞLİK GÖNÜLDEN VE YÜREKTEN YAŞANIR
DEVLETİN HİZMETİ, MİLLETİN HAKKIDIR
Sevdiklerinize Sevdiğinizi Anlatabilmenin En Güzel Yolu Sadece Bir Çiçe…
Halil Öztürk’ten “Terörsüz Türkiye” Mesajı: “Bu Süreç Taviz Değil, Terö…
Bakan Gürlek: “Çocuklara yönelik adli süreçleri çocuk dostu ortamlarda …
