SINAVA GİREN ÇOCUKLAR İÇİN PINARBAŞI PAZARI BİR GÜN ÖNCE KURULACAK
Konyaaltı Belediyesi, 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek LGS nedeniyle Abdurrahman Neriman Bileydi İlk ve Ortaokulu yanına kurulan Pınarbaşı Kapalı Pazarı’nın pazar günü yerine cumartesi günü kurulacağını açıkladı.
Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Abdurrahman Neriman Bileydi İlk ve Ortaokulu’nun yan tarafına kurulan Pınarbaşı Kapalı Pazarı, 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Liselere Giriş Sınavı (LGS) nedeniyle pazar günü yerine 1 Haziran Cumartesi günü kurulacak.
.png)
ÖĞRENCİLERİN EĞİTİMİ EN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZ
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, LGS’ye girecek olan öğrencilerin huzurlu ve sessiz bir ortamda sınavlarına odaklanabilmesi için pazar günü kurulacak Pınarbaşı Pazarı’nı cumartesi gününe aldıklarını açıkladı. Başkan Kotan, “Çocuklarımızın eğitimi bizim en büyük önceliğimiz. Onların güvenli ve huzurlu bir ortamda hareket etmeleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyor, siz vatandaşlarımıza da anlayışınız için teşekkür ediyorum” dedi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

7.Kültür Sanat ve Çocuk Şenliği Rize-Pazar'da başlıyor.

Araç kiralamada yeni kurallar geliyor: İşte öne çıkanlar

BAKAN GÜRLEK: “DÖRT AY İÇERİSİNDE 30 DOSYADA 35 FAİLİ MEÇHUL CİNAYET AY…

BAKAN GÜRLEK TÜRKİYE'YE BU YIL İADE EDİLEN SUÇLU SAYISININ 245’E ULAŞTI…

Bakan Çiftçi: Tribünler çocuklarımızın korkacağı yer değildir
