Mondi Home Geleneksel Aşure Günü Coşkuyla Kutlandı

Mondi Home Geleneksel Aşure Günü, Turunç Home mağazalarının işletmecisi Ferit Özer’in ev sahipliğinde Aspendos Bulvarı’ndaki mağazada gerçekleştirildi. 

02 Ağustos 2024
Mondi Home Geleneksel Aşure Günü Coşkuyla Kutlandı

Mondi Home Geleneksel Aşure Günü, Turunç Home mağazalarının işletmecisi Ferit Özer’in ev sahipliğinde Aspendos Bulvarı’ndaki mağazada gerçekleştirildi.

 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Emlakçılar, Oto galericiler ve iş takipçileri Odası başkanı İsmail Çağlar, Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Başkanı Bülent Kantarcılar, YeşilÇam Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP 22. Dönem Milletvekili Tuncay Ercenk, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran, CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Veli Çot, CHP Antalya Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, CHP Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Necla İnci Bayrak,  Manavgat CHP Belediye Meclis Üyesi Fatmaana Uyanık ve çok sayıda belediye meclis üyesi ve siyasetçi etkinliğe katılan isimler arasında yer aldı.

"DOSTLARIMIZ HER YIL BU BİRLİKTELİĞİ SAĞLIYORLAR"

Etkinliğe katılan CHP 22. Dönem Milletvekili Tuncay Ercenk, Mondi Home mağazalarının geleneksel aşure gününe ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaştı. Ercenk, "Mondi Home mağazalarımızı, Turunç Home mağazalarımızın düzenlemiş olduğu geleneksel aşure etkinliğindeyiz. Tüm dostlarımız her yıl bu birlikteliği, beraberliği sağlıyorlar. Bizler de onları burada ağırlamaktan mutlu oluyoruz," ifadelerini kullandı.

Tuncay Ercenk'ten Birlik ve Beraberlik Mesajı

Birlik ve beraberliği vurgulayan Ercenk, "Aşure önemli bir geleneksel motif bizim için. İnsanların bir araya gelmesi, dayanışma içinde olması, sevgi ve saygı içinde olması, birbirlerine destek olması. Bu dayanışmanın en güzel örneklerinden birisidir," dedi.

Whatsapp Görsel 2024 08 01 Saat 20.39.25 7Ddd2875

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.