Topuklu efenin başpehlivanı Balaban kardeşleri yaktı

Feslikan’da iki kardeşi de aynı başpehlivan eledi. 

05 Ağustos 2024
Topuklu efenin başpehlivanı Balaban kardeşleri yaktı

Geçtiğimiz hafta sonu Antalya Feslikan’da birbirinden heyecanlı güreşlerin yaşandığı 26’ncı Antalya Konyaaltı Feslikan Yağlı Güreşleri’nde ilginç bir final yaşandı. Güreşlere rekor bir katılım oldu. İlk kez Feslikan’a 66 başpehlivan katıldı. CW Enerji Ligi’ndeki yoğunluğu andıran güreşlerde 66 başpehlivan kol bağladı. Gün boyu da heyecan dolu mücadeleler yaşandı.

Ali Gurbuz Ismail Balaban

ÜNLÜ BAŞPEHLİVANLAR KATILDI

Turnuvaya birçoğu daha önce Kırkpınar’da kemer dolanan başpehlivan da katıldı. Son iki Kırkpınar’ın şampiyonu Yusuf Can Zeybek, CW Enerji Ligi lideri Ali Gürbüz, geçtiğimiz yıl CW Enerji Ligi’nin şampiyonu Orhan Okulu, sarı fırtına İsmail Balaban, Recep Kara, Mehmet Yeşil Yeşil, Fatih Atlı, Hüseyin Gümüşalan bu güreşlerde kol bağladı. Listeyi görenler finalde bu isimlerin olmasını bekliyordu. Ancak beklenen sonuç çıkmadı.

Saniye Caran Gurescilerle (Small)

TOPUKLU EFENİN BAŞPEHLİVANI TURAN BALABAN’I YENDİ

Sezon başında yeniden Korkuteli Belediyesi’ne Başkan Saniye Caran tarafından Korkuteli Belediyesi’ne dahil edilen Ali İhsan Batmaz, Feslikan’da müthiş güreşler ortaya koydu. Ali İhsan Batmaz ilk turda Ünal Karaman’ı yenerken ikinci turda ise BValaban kardeşlerden Turan Balaban ile eşleşti. Turan Balaban’ı yenen Batmaz, üçüncü turda ise Ali Gürbüz ile eşleşti. Büyük bir sürprize imza atan Ali İhsan Batmaz Ali Gürbüz’ü de yenerek 4. turu kura ile geçti ve çeyrek finale kalmayı başardı.

Ali Ihsan Batmaz (Custom)

BU KEZ DE İSMAİL BALABAN'I YENDİ

Ali İhsan batmaz Çeyrek finalde bu kez de sarı fırtına İsmail Balaban ile eşleşti. Ali İhsan Batmaz aynı gün karşılaştığı Balaban kardeşlerden İsmail Balaban’ı da mağlup etmeyi başardı. İsmail Balaban’ın bu güreşte sakatlık yaşadığı öğrenildi. Yarı finalde de Mustafa Doğan Özkaya’yı da yenen Batmaz, finalde ise Enes Doğan’a kaybederek ikinci oldu. Böylece Ali ihsan Batmaz aynı gün Balaban kardeşlerin ikisini de yenmiş oldu.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.