HALİL KAYAER KİMDİR?

 

06 Ağustos 2024
HALİL KAYAER KİMDİR?

 Halil Kayaer, 1974 yılında Antalya'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimlerini Antalya'da tamamladı. Kuyumculuk mesleğine olan ilgisi çocukluğundan itibaren başladı ve bu alanda çalışarak ilerledi. Kayaer, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Fakültesi'nden mezun olmasına rağmen, mühendislik alanında hiç çalışmadı ve kuyumculuk mesleğini tercih etti.

 1999 yılında iki arkadaşıyla birlikte Antalya Kuyumculuğu'nu kurarak, 25 yıldır aynı adreste hizmet vermeye devam etti. Kayaer, kuyumculuk mesleğine olan tutkusunu ve sevgisini sürdürmek için 2022 yılında Antalya Kuyumcular Odası Başkanı oldu. Ayrıca, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu'nun Denetim Kurulu Üyeliği görevini de üstlenmektedir. Evli ve iki kız çocuğu sahibi olan Halil Kayaer, mesleğine ve ailesine olan bağlılığı ile tanınmaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.