TOLGAHAN DEMİR KİMDİR?

 

09 Ağustos 2024
TOLGAHAN DEMİR KİMDİR?

 Tolgahan Demir, 15 Temmuz 1983 tarihinde Erzincan’da dünyaya gelmiştir. Babası Mehmet Ali Demir, annesi Naciye Demir’dir ve üç kardeşin en büyüğüdür. Henüz bir yaşındayken, babasının memuriyeti nedeniyle ailece Antalya’ya taşınmışlardır.

 Mesleğe olan ilgisi çok küçük yaşlarda başlayan Tolgahan Demir, ilkokul 3. sınıftayken sömestir ve yaz tatillerinde kuaför salonlarında çırak olarak çalışmaya başlamıştır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, mesleği öğrendiği ustası Erdoğan Benli’nin yanında çalışmaya başlamış ve çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemlerini aynı yerde geçirmiştir.

 2004 yılının Ocak ayında, kendi işletmesini açarak kuaförlük kariyerine bir adım daha atmıştır. O günden bu yana, Yeşilbahçe Mahallesi’nde kuaför salonunu başarıyla işletmeye devam etmektedir. 2016 yılında Birgül Demir ile hayatını birleştiren Tolgahan Demir, iki kız çocuk sahibidir.

 Tolgahan Demir, 2014 yılında Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini kazanarak Oda Başkanlığı görevini üstlenmiştir ve halen bu görevine devam etmektedir. İşine olan tutkusu ve mesleki başarısıyla tanınan Tolgahan Demir, sektördeki yerini sağlamlaştırmış ve Antalya’nın önde gelen kuaförlerinden biri olmuştur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.