ANTALYA TEMPO DERGİSİ KAPAK YÜZÜ YARIŞMASI BAŞLIYOR: SEN DE KAPAKTA YER AL!

 

26 Ağustos 2024
ANTALYA TEMPO DERGİSİ KAPAK YÜZÜ YARIŞMASI BAŞLIYOR: SEN DE KAPAKTA YER AL!

Antalya’nın en prestijli dergilerinden biri olan Tempo Dergisi, kapak yüzü arayışına başladı! Yeşilçam Medya tarafından düzenlenen Kapak Yüz Güzeli Yarışması ile kendine güvenen, özgün tarzını sergilemek isteyen herkes bu fırsatı değerlendirebilir.

 

ANTALYA’NIN YENİ YÜZÜ SEN OLABİLİRSİN!

Yarışmada kazanan aday, Antalya Tempo Dergisi’nin kapağında yer alarak adını duyuracak. Moda ve güzellik dünyasına adım atmak isteyen 18-40 yaş arası tüm adaylar bu yarışmaya katılabilir.

 

YEŞİLÇAM MEDYA’NIN TECRÜBESİYLE 24. ORGANİZASYON

Bu organizasyon, Yeşilçam Medya’nın düzenlediği 24. etkinlik olacak. Daha önce 23 kez ödül töreni düzenleyen şirket, bu kez Antalya Tempo Dergisi Kapak Yüz Güzeli yarışmasıyla bir kez daha fark yaratmayı hedefliyor. Organizasyonun arkasındaki isim ise, Yeşilçam Medya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk. Selçuk’un liderliğinde, medya ve organizasyon dünyasında önemli başarılara imza atan Yeşilçam Medya, bu yarışmayla da büyük ilgi topluyor.

 

BAŞVURU ŞARTLARI

Yarışmaya katılmak için 18-40 yaş aralığında olmanız ve başvurunuzu gerekli fotoğraflarla tamamlamanız yeterli. Kendi tarzını ve duruşunu ortaya koymaya hazır olan herkes bu heyecan verici yarışmaya katılabilir.

 

Antalya’nın gözde dergisinin kapağında yer almak ve kendi hikayenizi yazmak için şansınızı kaçırmayın!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.