ALİ ARI KİMDİR?

 

03 Ekim 2024
ALİ ARI KİMDİR?

 1977 yılında doğan Ali Arı, mesleğine küçük yaşlarda çırak olarak başlamış ve yıllar içerisinde ustalığa yükselmiştir. Tam 46 yıldır Antalya'da yaşayan Ali Arı, 1991 yılından bu yana sanayi sektöründe hizmet vermektedir. 24 yıldır vergiye tabi olan Arı, aynı sokakta ve aynı dükkânda çalışmaya devam ederek ustalığını da burada tamamlamıştır.

 Uzmanlık alanları arasında kaporta, boyasız göçük onarımı, Mercedes ve BMW gibi prestijli otomobillerin tamiratı yer almaktadır. Ayna tamiri ve alüminyum kaporta işleri konusunda da yetkin olan Ali Arı, ayrıca kurtarıcı hizmetleri de kendi bünyesinde sunmaktadır. Mesleğine olan bağlılığı ve tecrübesi ile sanayi sektöründe tanınan bir isim haline gelmiştir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.