KADİR SUGÜTİ KİMDİR?
Kadir Sugüti, 1993 yılında Diyarbakır’da doğmuştur. 8 yaşından itibaren otomotiv sektöründe kariyerine adım atmış, çıraklık dönemine Diyarbakır’ın Silvan sanayisinde başlamıştır. 2008 yılında Antalya’ya taşınarak kariyerine burada devam etmiştir.

Askerlik hizmetini yerine getirirken de mesleğine olan bağlılığını sürdürmüş, bu süreçte gösterdiği özveri ile 2 takdir ve 1 üstün başarı belgesi kazanmıştır.

Askerlik sonrası, 2 yıl boyunca Bitlis’te paletli tank, Kobra, Kirpi ve Ejder Yalçın gibi zırhlı personel taşıyıcı araçların tamiri ve bakımı görevini üstlenmiştir.

Kadir Sugüti, otomotiv alanındaki deneyimini Renault ve Fiat yetkili servislerinde de pekiştirmiştir.

Günümüzde, Mut Otomotiv sorumlusudur ve burada kendi müşterilerine profesyonel hizmet sunmaktadır. Kadir Sugüti, otomotiv sektöründeki uzun yıllara dayanan tecrübesi ve güçlü kişiliği ile sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.
TELEFON:0551 121 3013
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Filo Denizcilik'in tüm KKTC seferleri durduruldu

Bakan Gürlek duyurdu: Alo Adalet 135 hattı 1 Eylül’de hizmete giriyor

KVKK Başkanı Bilir’den ebeveynlere “dijital iz” uyarısı

Gülistan Doku soruşturmasında yeni tutuklama

Mersin-Girne deniz seferleri iptal edildi
