Tıp Fakültesi korosundan Tıp Bayramı özel konseri
Haber : Murat Genç / Mustafa Barış Durak
Tıp Fakültesi korosundan Tıp Bayramı özel konseri
2000 yılında kurulan Kocaeli Tıp Fakültesi Türk Müziği Korosu, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri haftasında gerçekleşen ve Türk makam müziğinin sevilen şarkılardan oluşan seçkin bir repertuvarı 12 Mart 2025 tarihinde KOÜ Tıp Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi . Konserde tıp fakültesinde görev yapan hoca, öğrenci ve çalışanlardan oluşan koro birbirinden güzel eserleri seslendirdiler.
DurakMedya'da yer alan habere göre hasta bakan tıpçılar bu kez şarkıları ile iyileştirdiler. Kocaeli Tıp Fakültesi Türk Müziği Korosu, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne aldılar. KOÜ Tıp Fakültesi konferans salonunda düzenlenen Tıp Bayramı özel konserine çok sayıda davetli katıldı. Konserde Tıp Fakültesi’nin hoca, öğrenci ve çalışanlarının ustalıkla icra ettiği repertuvara Devlet Konservatuvarı’ndan öğretim görevlisi Uğur Özcan (Kemençe), Ahmet Çeviker (Kanun)
Timur Irmak (Ud)
Mehmetcan Tatari(Tanbur)
Doğukan Yalçın (Ritm)
ve Begüm Germen eşlik etti.
Seyirciler, Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Prof. Nesibe Özgül Turgay’ın yönettiği koronun konser boyunca sahne enerjisine ve ustalığına hayran kaldılar.

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Resmî Gazete’de yayımlandı: Konaklama tesislerine yeni kriterler

İletişim Başkanı Duran: Türkiye Yüzyılı hedefimize kararlılıkla yürüyor…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü kimse durduramaz

Terörle mücadelede yaralananlar için e-Devlet başvuruları başlıyor

13. YARGI PAKETİ GÜNDEMDE! AF VAR MI, DENETİMLİ SERBESTLİK 5 YILA ÇIKAC…
