Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’na anlamlı ziyaret: Balıkesir ve Kepsut için vizyon projeler masaya yatırıldı
TUDSİAD (Turan Dünyası Sanayici İş İnsanları Derneği) Genel Başkanı ve aynı zamanda GMC (Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Alptekin Şavlı, Balıkesir Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen nezaket ziyareti sırasında Balıkesir ili ve Kepsut ilçesinin ekonomik ve kültürel kalkınmasına ivme kazandıracak önemli projeler ele alındı. Özellikle yurtdışı kaynaklı kredilerle hayata geçirilmesi planlanan Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi projeleri üzerine sıcak ve verimli bir istişare gerçekleştirildi.
Ziyaretin ayrıca Mehmet Alptekin Şavlı’nın GMC Yönetim Kurulu Üyesi sıfatıyla gerçekleştirdiği ilk resmi ziyaret olması ayrı bir anlam taşıdı. Bu buluşmada, yerel basının ve medya dünyasının şehrin kalkınma hedeflerine sunacağı katkılar da gündeme geldi.
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Balıkesir ve Kepsut’un potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek her türlü girişime kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. TUDSİAD Genel Başkanı Şavlı ise Balıkesir’in kültürel ve ticari hayatına değer katacak projeler için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayarak, yakın zamanda somut adımlar atılması temennisinde bulundu.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler
Bakan Bak’tan Rize’ye müjde; Federasyon Başkanı Kabakçı açıkladı
Kırıkkaleli Didar’ın Ringden Tıp Fakültesine uzanan başarısı
TGF Genel Başkanı Karaca: Yapay zekâ gazeteciliğin yerini tamamen almam…
TİMBİR Genel Başkanı Basa: Teknoloji değişir gazetecinin vicdanı değişm…
Sağlıkta istikrar devam ediyor: Halil Nacar’a 3 yıl daha görev
