Bayrampaşa’da Hatalı Park Gerginliği: Polisle Tartışan İki Kişi Gözaltına Alındı
İstanbul Bayrampaşa’da hatalı park yapan sürücü, polisle tartışınca ortam gerildi. Uyarılara rağmen direnen iki kişi gözaltına alındı, olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde hatalı park yapan bir sürücüyle polis ekipleri arasında çıkan tartışma büyüyerek gerginliğe dönüştü. Polislerin aracı kaldırması yönündeki uyarılarına rağmen sürücü itiraz edince, tartışma alevlendi. Olay sırasında araçta bulunan diğer kişilerin de müdahil olmasıyla tansiyon daha da yükseldi.
Durumun kontrolden çıkması üzerine polis ekipleri takviye çağırdı. Olay yerine gelen destek ekipler, direnen sürücü ve yanındaki kişiyi gözaltına aldı. Bu sırada araçtaki kadınlardan bazılarının sinir krizi geçirdiği gözlendi.
Çevredeki vatandaşlar yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydederken, gözaltına alınan iki kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Balıkesir’de korkutan yangın: Ekipler seferber oldu

Alihan Kuriş soruşturmasında ikinci dalga: 12 şüpheli gözaltında

Isparta'da hükümlülerden çevre temizliği

Petrol City AVM’de ortaklık ve yönetim tartışması büyüyor

Ankara’da eğlence mekanlarına operasyon: Şüpheliler tutuklandı
