AYŞE ŞİRİP KİMDİR?

 

05 Ağustos 2024
AYŞE ŞİRİP KİMDİR?

 Ayşe Şirip, engellilerin başarı hikayelerini yazan bir sporcu olarak Türkiye'yi uluslararası arenada gururla temsil etmektedir. 2021 yılında Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası'nda ilk şampiyonluğunu kazanan Ayşe, bu başarısını 27 Eylül 2022'de Tbblissi'de düzenlenen Avrupa Açık Parapowerlifting Şampiyonası'nda toplamda 165 kilo kaldırarak Avrupa ikinciliğiyle taçlandırdı.

Ayrıca, Uluslararası Açık Şampiyonada Avrupa üçüncülüğünü elde ederek, Avrupa Şampiyonasında da üçüncülükle ülkemize toplamda üç madalya kazandırdı.

 

 24-29 Eylül 2022 tarihlerinde düzenlenen şampiyonalarda gösterdiği performansla Ayşe, 2022 yılı faaliyet programında yer alan Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'nda Büyük Bayanlar 41 kg kategorisinde madalya kazanarak ikinci kez Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdi. Ayşe Şirip, azmi ve kararlılığıyla engelleri aşarak, birçok sporcunun ilham kaynağı olmayı başarmıştır.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.