KERİM ÜRE KİMDİR?

 

05 Ağustos 2024
KERİM ÜRE KİMDİR?

1971 yılında Konya'da doğan Kerim Üre, ilk, orta ve lise öğrenimini doğduğu şehirde tamamladı. İş hayatına pastacılık sektöründe başlayan Üre, 30 yıldır bu sektörde çalışarak önemli bir deneyim kazandı. Antalya Pastacılar Odası'nda yönetim kurulu üyeliği yaptıktan sonra, 2016 yılında oda başkanlığına seçildi. Aynı zamanda S.S. Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nde denetim kurulu üyeliği görevinde bulundu.

 

Evli ve üç çocuk babası olan Kerim Üre, halen Pastacılar Odası Başkanlığı ve S.S. Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyeliği görevlerini başarıyla sürdürmektedir. Pastacılık sektöründeki tecrübesi ve esnaflık alanındaki çalışmalarıyla tanınan Üre, sektörün gelişimine önemli katkılar sağlamıştır.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.