HASAN ERDOĞAN KİMDİR?

 

08 Ağustos 2024
HASAN ERDOĞAN KİMDİR?

 Hasan Erdoğan, 4 Eylül 1989 tarihinde Kastamonu'da doğmuş ve mesleki eğitimini teknik lise düzeyinde tamamlamıştır. Kastamonu Üniversitesi Elektrik Bölümü'nden mezun olduktan sonra, 2018 yılında Antalya'ya taşınarak burada yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Aynı yıl, Antalya'da evlenerek hayatını burada devam ettirmektedir.

 Hasan Erdoğan, 5 Temmuz 2018 tarihinde Antalya'da Hasbey Gayrimenkul adlı gayrimenkul şirketini kurmuştur. Bu şirket, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren diğer firmalarıyla birlikte, Hasan Erdoğan'ın önderliğinde başarıdan başarıya koşmaktadır. İlk yıllardaki heyecan ve azimle, profesyonel kadrosu sayesinde, yaptığı işler zamanında ve en kaliteli şekilde teslim edilmektedir.

 Uzun yılların verdiği tecrübeyle, 30 Ocak 2022 tarihinde HASBEY GAYRİMENKUL İNŞAAT TURZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.'yi kurarak gayrimenkul, emlak, otomotiv ve inşaat sektörlerinde aktif olarak faaliyet göstermeye başlamıştır. Hasan Erdoğan, 15 Mart 2023 tarihinde Kuzey Yıldızı Gıda Turizm Emlak İnşaat Otomotiv firmasını da bünyesine katarak inşaat sektöründe güçlü ve güvenilir projeler üretmeye devam etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.