ERHAN SAVAŞ KİMDİR?

 

10 Ağustos 2024
ERHAN SAVAŞ KİMDİR?

 1980 yılında Antalya’da doğan Erhan Savaş, Antalya’nın köklü ailelerinden birinin ikinci kuşak temsilcisidir. Antalya'nın yerlisi olan Erhan Savaş, şehirle özdeşleşmiş değerleri ve aile mirasını sürdürmeye büyük bir özen göstermektedir. Babası Ali Savaş’ın 1975 yılında eski halk pazarında temellerini attığı işletme, yarım asırdır kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir.

 Erhan Savaş, Akdeniz Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nden mezun olmuştur. Ancak, aile geleneğine olan bağlılığı onu biyoloji yerine, babasından devraldığı meslek hayatına yöneltmiştir. Yaklaşık 30 yıldır bu sektörde faaliyet gösteren Erhan Savaş, Perge Caddesi'nde yer alan işletmelerinde kalite çizgisini koruyarak hizmet vermektedir. İkinci kuşak işletmeci olarak, babasının kurduğu bu değerli mirası sürdürme kararlılığı içindedir. İki çocuk babası olan Erhan Savaş, ailesinden aldığı bayrağı kaliteden ödün vermeden, başarıyla geleceğe taşımayı amaçlamaktadır. 

 Erhan Savaş, sadece bir işletmeci değil, aynı zamanda Antalya'nın gelenek ve değerlerini yaşatan, nesilden nesile aktaran bir isim olarak tanınmaktadır. Meslek hayatında kendisine başarılar diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.