TESLİME ACAR KİMDİR?

 

10 Ağustos 2024
TESLİME ACAR KİMDİR?

 

1996 yılında Mersin'de doğan Teslime Acar, eğitimini Akdeniz Üniversitesi'nde tamamlamış ve 2017 yılından bu yana gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermektedir. Emlak piyasasını yakından tanıyan ve kendini sürekli geliştiren Teslime Acar, yeniliklere açık yaklaşımıyla birçok başarılı alım satım işlemi gerçekleştirmiştir. Müşterilerinden daima olumlu geri bildirimler alması, onun mesleki başarısının bir göstergesidir.

 Teslime Acar, emlak yatırımlarının insan hayatındaki öneminin bilincinde olarak, işini ciddiyetle ve dikkatle yapmayı tercih eden bir profesyoneldir. Döşemealtı sınırları içerisinde güvenilir bir isim haline gelen Acar, her zaman daha iyisi olma yolunda ilerlemeyi hedeflemektedir. Bölgenin gelişmesinde nemli bir rol oynayan emlakçılar arasında adının sıkça anılmasından mutluluk ve gurur duyan Teslime Acar, Bahçeyaka Mahallesi Kırkgöz Caddesi 49/B adresinde hizmet vermektedir.

Daha fazla bilgi için Teslime Acar’a 0542 767 33 47 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.