HAKKI ACAR KİMDİR?

 

10 Ağustos 2024
HAKKI ACAR KİMDİR?

 1994 yılında Mardin'de doğan Hakkı Acar, eğitimlerini tamamladıktan sonra 2006 yılından bu yana unlu mamuller alanında hizmet vermektedir. Ailesiyle birlikte çıktığı bu yolda, baba mesleğini icra eden Acar, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak lezzet ve kaliteden ödün vermeden en iyi fiyatlarla hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

 Hakkı Acar, hijyenik ve steril ortamlarda günlük ve taze olarak ürettiği ürünleri Döşemealtı halkının beğenisine sunmaktadır. Müşterilerinden daima olumlu geri bildirimler alan başarılı bir esnaf olarak tanınan Acar, her geçen gün hizmetine bir yenisini ekleyerek, insanların kolayca ulaşabileceği ve özel günlerinde istedikleri saatte ürün temin edebilecekleri bir fırın olarak yoluna devam etmektedir.

Daha fazla bilgi için Hakkı Acar’a 0553 412 20 47 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Fırın, Bahçeyaka Mahallesi Kırkgöz Caddesi 173/C adresinde hizmet vermektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.