18 Mart 2026, Çarşamba
14:14

Malatya’da 2. Ordu Bandosu’ndan 18 Mart konseri

Malatya’da 2. Ordu Bandosu’ndan 18 Mart konseri

Malatya’da İnönü Üniversitesi tarafından, 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında anlamlı bir konser programı gerçekleştirildi. Program, 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı ile Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Programı iş birliğinde düzenlendi.

MALATYA - BHA 

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, İnönü Üniversitesi Rektörü Nusret Akpolat, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Katipoğlu, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Erol Karaaslan, Genel Sekreter Yardımcıları Ömer Çelik ile Yaşar Kalkan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Tunç, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Koro şefliğini Ahmet Kerem Çolak’ın üstlendiği konserde, “Plevne Türküsü”, “Çanakkale Türküsü”, “Hey Onbeşli”, “İzmir Marşı” ve birçok eser seslendirilerek dinleyicilere duygu dolu anlar yaşatıldı. Program sonunda Rektör Nusret Akpolat, koro şefi Bando Yüzbaşı Ahmet Kerem Çolak ve bando ekibine çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Benzer Haberler